Livingstone ontmoet | Begeleiden van Agile transities: achter de coulissen (28 november 2016)

Geplaatst op: 14 november 2016

Op maandag 28 november organiseert Livingstone voor al haar relaties: ‘Begeleiden van Agile transities: achter de coulissen’. Samen verkennen we dit thema vanuit de verschillende invalshoeken van de deelnemers.

Agile is hip. En de meesten van ons die bezig zijn met anders organiseren kennen de inhoudelijke basics van deze term waarschijnlijk wel. Op deze avond willen we graag ervaringen en inzichten brengen van mensen die op de een of andere manier met Agile bezig zijn geweest. Ervaringen in de bovenstroom, maar zeker ook in de onderstroom komen daarbij aan bod. Ervaringen die je niet kunt googelen,maar die je voelt en ervaart als je werkt in zo’n organisatieverandering. Laat je Agile werken ontstaan, of voer je het in?  Hoe waarborg je de continuïteit van de dienstverlening, hoe houd je kennis vast en hoe maak je leren schaalbaar? Wat werkt wel, wat werkt niet, en waar kun je rekening mee houden?

Praat en denk mee, leuk als je erbij bent!  Neem even contact op via: info(at)livingstonepartners.nl voor meer info over locatie en tijdstip. Je bent van harte welkom!