Masterclass ‘Maak je project voorspelbaar!’ (9 oktober 2017)

Geplaatst op: 14 september 2017

‘Change a basic assumption and you have changed the system itself.’ — Eli Goldratt

Waarom deze masterclass?
Als professional in projectmanagement kent u de fijne kneepjes van het vak. U probeert mee te bewegen met het voortschrijdend inzicht van uw klant, recht te doen aan de initiële plannen en planningen onderhoudt u op dagbasis vanwege de volatiliteit. Hoe beweegt u in projecten mee met die werkelijkheid en levert u uiteindelijk toch de beoogde business waarde?

Tijdens de masterclass Maak uw projecten voorspelbaar! krijgt u praktische handvatten om uw projecten op een ‘lenige’ wijze te organiseren. Zodat u meebeweegt met de behoefte van uw opdrachtgever en op de uitvoering van uw project in control blijft. U krijgt inzicht in de werking van de principes van TOC projectmanagement. Met de verschillende maatregelen en tips kunt u direct verbeteringen doorvoeren in uw eigen projectorganisatie.

Lees ook het artikel met Maak je project voorspelbaar!

Programma-opbouw
Tijdens de masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Een toepassing van TOC projectmanagement in de praktijk
- Verkenning van de uitdagingen waar u als projectmanager dagelijks mee worden geconfronteerd,
- Gekoppeld aan oplossingen die TOC projectmanagement biedt voor voorspelbare projecten.
- Morgen aan de slag: praktische tips voor de implementatie van TOC projectmanagement.

Tijdens het programma is er veel ruimte om uw eigen casuïstiek in te brengen. Vanuit herkenbare voorbeelden uit de praktijk gaan we op zoek naar de maatregelen en oplossingen die TOC projectmanagement u biedt. Als naslag ontvangt u het boek De Projectenfabriek.

Doelgroep
De masterclass is bedoeld voor iedereen die professional betrokken is in projecten. Bijvoorbeeld als projectmanager, portfoliomanager of projectondersteuner (PMO). Maar ook voor teammanagers, adviseurs en opdrachtgevers die hun kennis van projectmatig werken willen verbreden en verdiepen.

Waar en wanneer?
De masterclass wordt gehouden op maandag 9 oktober 2017 van 16.00 tot 20.00 uur in Utrecht. Voor een broodje wordt gezorgd. De exacte locatiegegevens ontvangt u na inschrijving.

Wat kost deelname?
Deelname kost € 195,- per persoon exclusief btw en is inclusief het boek De Projectenfabriek.

De masterclass wordt georganiseerd door Marianne Schram en Sven Koopmans, partners bij Livingstone Partners. Vanuit het TOC Netwerk Nederland geeft TOC Resultants een introductie op TOC projectmanagement vanuit de praktijk.

Meld u nu aan via onderstaand aanmeldformulier (max. 20 deelnemers):

Helaas, de inschrijving is inmiddels gesloten. Interesse in dit seminar of andere activiteiten van Livingstone? Stuur een mailtje aan: info(at)livingstonepartners.nl 

Dank voor uw interesse.