Middag-seminar | Personal Branding!? (5 oktober 2016)

Geplaatst op: 10 juni 2016

‘Je bent niet wat je wilt zijn, maar wat je kunt opbrengen te zijn.’ (György Konrád)

Waarom dit middag-seminar?
Werken en ontwikkelen van je talenten, persoonlijk leiderschap en zingeving. Allemaal thema’s die niet meer zijn weg te denken uit het werk en leven van de moderne, werkende, mens.

Toch blijken deze thema’s niet altijd eenvoudig te verbinden met je werk, je privésituatie en de verwachtingen die jezelf hebt of die jouw omgeving van jou heeft.

Hoe maak je verbinding met jezelf, jouw kwaliteiten én je werk? Welke rollen in het werk passen echt bij jou? Hoe zien anderen jou en hoe wil jij in je omgeving worden gezien? Ben je in staat om te laten zien wie en wat je bent (authentiek)?

In dit middagseminar leggen we al deze ‘vensters’ over elkaar en krijg je handvatten om te kijken naar jouw persoon in relatie tot jouw werk en de plek te definiëren die bij jou past. Dat is het vertrekpunt om woorden en beelden te geven aan het ‘merk’ dat jij bent.

Woorden en beelden, om jezelf in ‘de etalage’  te zetten, om werk te vinden en te houden dat bij je past en om te doen wat je kunt én wilt. We komen mogelijk uit bij jouw ambities, en passies, maar dat hoeft niet. We houden het deze middag gewoon reëel, werkbaar en verbindbaar met je werk.

Doelgroep
Iedereen die hand en voeten wil geven aan het ontwikkelen van de eigen talenten in relatie tot werk. Of je nu zelfstandig bent of in dienst. Maar ook voor HR professionals, adviseurs en managers die een verbinding willen maken tussen het werken vanuit de talenten van medewerkers en de rollen die zij kunnen vervullen.

Programma-opbouw
- Talentenscan (voor- en thuiswerk)
- Hoe kijkt de omgeving objectief naar mij? (mijn geobjectiveerde kwaliteiten)
- Hoe kijk jij naar je omgeving? (mijn beeld van mijn leven, de ander en het werk)
- Hoe communiceren ik en mijn omgeving met elkaar? (Sales!)
- Hoe breng ik mijn persoonlijkheid (personal) naar buiten (branding)?

Waar en wanneer?
Het middag-seminar wordt gehouden op woensdag 5 oktober 2016 van 13.00 tot 17.00 uur in het Postillion Hotel Utrecht-Bunnik.

Wat kost deelname?
Deelname kost € 295,- per persoon exclusief BTW, inclusief koffie/thee en materialen.

Het middag-seminar wordt begeleid door Wilco van Gelderen (partner Livingstone Partners)  en Manon Straus (Helder hart Coaching).

Meld u nu aan via onderstaand aanmeldformulier (max. 20 deelnemers):

Helaas, de inschrijving is inmiddels gesloten. Interesse in dit seminar of andere activiteiten van Livingstone? Stuur een mailtje aan: info(at)livingstonepartners.nl 

Dank voor uw interesse.