Onze filosofie

Duurzame resultaten ontstaan uit passie en vakmanschap in combinatie met de intrinsieke waarden van de professional. Ons partnernetwerk is daarom gebaseerd op passie, vakmanschap en deze waarden. Zo gaan wij met elkaar omen voeren wij onze opdrachten uit.  Gewoon, omdat wij niet anders kunnen.

Samen ondernemen
Binnen Livingstone vinden wij het belangrijk om te verbinden en samen te ondernemen. Met elkaar en met klanten. Hierdoor wordt onze kracht groter dan de optelsom van de individuele deelnemers/partners en bieden wij oplossingen die aansluiten bij de vraag van onze klanten.

Dialoog en reflectie
Nieuwe initiatieven en inzichten ontstaan wanneer mensen elkaar in dialoog versterken. Een dialoog bestaat voor ons uit praten én luisteren. Onze partners geloven dat in organisaties te weinig aandacht is voor echte dialoog en de bijbehorende reflectie. De dialoog terugbrengen in organisaties zien wij als onze belangrijkste opgave.

Inspireren, verrassen, ‘onszelf vernieuwen’
Wij weten veel, wij kunnen veel en… zijn gelukkig nooit uitgeleerd. Onze partners lopen voorop in fundamentele bewegingen in ons vakgebied zonder hierin modieus te worden. Dat delen wij graag met onze klanten.

Oprechtheid en gunnen
In onze ogen kunnen organisaties alleen succesvol zijn indien de mensen oprecht in elkaar zijn geïnteresseerd en elkaar succes gunnen.

Inbrengen en delen
Een actieve bijdrage van alle partners zorgt voor sterke ontwikkeling van het netwerk, de partners en hun klanten. Het is de voorwaarde voor reflectie, inspiratie, ondernemen en co-creatie.