Marianne Schram

Meer resultaat, door meer producten en/of diensten sneller te leveren, met minstens dezelfde kwaliteit en zonder stress of extra kosten. Dat is wat Marianne in organisaties wil bereiken, of het nu overheden, non-profit of commerciële organisaties betreft. Zij realiseert dat door samen met directie, management en medewerkers aan de slag te gaan op basis van TOC-logica (Theory of Constraints, van Elyahu Goldratt).

Het biedt een andere kijk op organisatieprocessen en teamwerk. Geen uitgebreide plannenmakerij of IST-beschrijvingen, maar direct starten met implementeren. Met de juiste prioritering en synchronisatie van taken in processen ontstaat de optimale focus op afronding. Dat leidt tot meer flow in processen en/of projecten.

Marianne heeft jarenlang ervaring als procesdeskundige en is mede-auteur van de boeken De Dienstenfabriek en De Projectenfabriek.

Livingstone biedt een prettig en inspirerend netwerk, waar samenwerking extra mogelijkheden en back-up kan bieden. Daarnaast werkt zij ook samen met TOC-netwerkpartners.

Contact? +31 6 20444646 of via e-mail: marianne@livingstonepartners.nl

Volg Marianne ook online via Linkedin en Twitter:

Of via de websites: www.masconsultancy.nl en www.toc-fabriek.nl