Peter Nientied

Innovatie, visie, vertrouwen. Samen leren en presteren. Dat maakt het verschil tussen succes en geen succes in organisaties, tussen werken met of zonder voldoening. Peter werkt als adviseur, praktijkonderzoeker, trainer en coach op het gebied van innovatie en organisatieontwikkeling, bijvoorbeeld: (sociale) innovatie, nieuw leiderschap, duurzame inzetbaarheid en coaching. Peter deelt zijn kennis en ervaring als lector Management & Innovatie en als auteur van boeken en artikelen en gaat daarover graag het gesprek aan. Hij ontwikkelde de innovatiescan In2 Innovatiemanagement – die organisaties help bij het verbeteren van hun vermogen om te innoveren.

Persoonlijk doel van Peter is om mensen in organisaties te helpen – om hun werk, hun relaties productiever en plezieriger te maken. Innovatiever en slimmer werken, samen leren hoe het beter kan, werkrelaties verbeteren, invulling geven aan persoonlijk leiderschap. En dat doet hij met een gezonde dosis pragmatiek, humor, en empathie.

Livingstone is voor Peter een professioneel netwerk – om te leren en om verbinding te hebben. Samen leren en uitwisselen of een gewoon praatje pot.

Contact? + 31 6 14458559 of via e-mail: peter@livingstonepartners.nl

Volg Peter ook online via Linkedin: