Rob Reitsma

Rob Reitsma

Organisatieontwikkelaar en innovatiemanager met een passie voor ‘duurzame dienstverlening’: een voortdurend aantrekkelijk aanbod bij zo weinig mogelijk verspilling van tijd, energie en materiaal voor zowel dienstverleners als gebruikers.

Rob combineert hiervoor meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van innovatiemanagement, organisatieontwikkeling en IT. Aandacht voor de menselijke kant vindt hij daarbij minstens zo belangrijk als die voor structuur en processen.

In 2011 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit op het onderwerp Innovating Mass-customized Service: hoe realiseer je in een turbulente omgeving klantgerichte dienstverlening tegen de laagst mogelijke kosten. Hierin staan vakmanschap, wendbaarheid en sturen vanuit business samenhang centraal.

Rob is kerndocent innovatiemanagement en business informatie management bij Hogeschool NCOI. Met het coachen van studenten bij hun masterscriptie koppelt hij graag onderzoek aan de praktijk van diverse organisaties.

Voor Rob is Livingstone een manier om met andere gedreven organisatieontwikkelaars te sparren over ‘anders organiseren’.

Contact? +31 6 53266921 of via e-mail: rob@livingstonepartners.nl

Volg Rob ook online via Linkedin: